Prezentare companie

Societatea comerciala IPB Agro SRL, infiintata in anul 2012, ofera o gama larga de masini si echipamente utilizate in domenii precum ar fi: sectorul agricol, pentru lucrari publice si forestier.
Societatea noastra este situata pe soseaua internationala E60, la doar 12 km de municipiul Oradea, avand o pozitie strategica, ceea ce i-a conferit inca de la infiintare o evolutie in crestere continua.
Directii de evolutie
Agricultura din Romania cunoaste o dezvoltare si modernizare continua, iar societatea noastra tine pasul acestui trend, in aceasta directie si-a propus ca pana in anul 2015 sa proiecteze amenajarea unui complex modern de expunere pentru comercializarea echipamentelor, masinilor agricole , pentru lucrari publice forestiere si piese de schimb,respectiv service si intretinere, pe o suprafata de 7.000 mp.

Responsabilitate fata de angajati

Avem o preocupare constanta fata de mediul in care fiecare angajat isi desfasoara activitatea fie ca este vorba de starea lui de sanatate sau de confortul lui.
Suntem de principiul ca angajatii nostri sunt cea mai importanta resursa, fiind capitalul cel mai de pret, facem eforturi sa le asiguram un mediu de lucru care sa le modeleaza atitudinea si performantele.
Ne asiguram ca in permanenta angajatii nostri sa aibe la dispozitie toate instrumentele necesare desfasurarii in bune conditii a activitatilor zilnice .
Politica noastra de responsabilitate fata de angajati are drept deziderat final ca acestia sa fie fericiti, sa vina cu placere la locul de munca si sa gaseasca in fiecare zi bucurie in ceea ce fac.

Preocuparea obsesiva fata de clienti

Ne tratam clientii asa cum am vrea sa fim tratati noi!
Preocuparea noastra nr.1 in relatia cu fiecare client in partea este acea de satisfacere si implinire a celor mai sofisticate si inalte nevoi.
Ne dorim sa inspiram incredere astfel incat clientii nostri sa se bazeze pe spusele noastre, adica:
– să primeasca produsul în intervalul de timp stabilit și la calitatea convenită inițial; – să obțina ajutorul necesar în cazul în care intervin probleme în ceea ce privește achiziția sa; – să primesca răspunsuri rapide și clare în momentul când solicita informații suplimentare în legătură cu produsul achiziționat;
Cautam cel mai bun pret la calitatea cea mai buna posibila;
In acest moment putem spune ca ne respectam si apreciem clientii, oferindu-le o paleta de produse competitive importate doar de la producatori si in exclusivitate din tari cu traditie in domeniu, cum ar fi Franta si Italia.
Toate echipamentele si masinile comercializate de noi sunt testate si verificate de institute de profil din Italia, Franta, Germania si alte tari europene, purtand marcajul( CE )precum si de beneficiarii consacrati, care dau nota maxima modului in care companiile producatoare se implica in conceptia si realizarea ofertei, adaptate necesitatilor si asteptarilor fermierilor.
O mare parte din utilajele oferite de noi, au fost premiate la expozitii de profil de la Bologna, Paris sau Hannover, pentru caracteristicile tehnice care permit efectuarea unor lucrari ce contribuie substantial la ameliorarea si imbunatatirea starii de fertilitate si productivitatea a solului.

Oferte personalizate

Ne-am propus sa sprijinim fiecare client sa gaseasca solutia optima pentru activitatea pe care o desfasoara, in asa fel incat sa devina mai usor si mai eficient, fiecare client in plus inseamna un prieten in plus pentru noi, am invatat sa ne ascultam clientii si in functie de nevoile si asteptarile lor sa oferim solutia potrivita!
Analizam impreuna -decidem impreuna,
Valorile care ne definesc activitatea sunt : credinta in Dumnezeu, dragoste pentru aproapele , relatii sanatoase, integritate, creativitate, flexibilitate si eficienta.

Parteneri de incredere

Ne-am propus inca de la inceput sa ne selectam partenerii, in asa fel incat sa putem construi impreuna o relatie bazata pe inceredere si respect reciproc.
Vom monitoriza si urmari atenti fiecare produs in parte pentru ca partenerii nostri sa poata beneficia de garantia si calitatea pe care le asteptam fiecare dintre noi.